Sofa Bed MELODY Blue

Bli me IuteCredit duke filluar nga 1040 Leke ne Muaj.

27,920 Leke49,900 Leke

low in stock!

Ngjyra: BLUE
Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Bli me IuteCredit
SKU: 9635061334137 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ngjyra: BLUE
Përmasat: 181 x 83 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

Main Menu