Sofa Bed ALES Blue

out of stock!

Compare
SKU: N003582 Categories: ,

•Përfshinë dy jastekë
•Ndërtuar me 100% dru të certifikuar
•Strukturë Metalike
•Mund të rregullohet në tre pozicione: i drejtë, i ngrirë dhe shtrat.

Additional information

Pesha

Main Menu