Tavoline Ngrenie PABLO 140X80 Artisan

Buy with IuteCredit starting from 2290 Leke monthly.

29,900 Leke46,000 Leke

low in stock!

Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

Ngjyra: ARTISAN
Përmasat: 140 x 80 x 75 cm
Statusi i montimit: Vetë montim

Buy with IuteCredit Compare

Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

Ngjyra: ARTISAN
Përmasat: 140 x 80 x 75 cm
Statusi i montimit: Vetë montim

Additional information

Dimensions 140 × 80 × 75 cm
AlbanianEnglish

Main Menu