Tavoline Ngrenie PABLO 140X80 Oak

Buy with IuteCredit starting from 1910 Leke monthly.

24,900 Leke38,300 Leke

low in stock!

Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

Ngjyra: OAK
Përmasat: 140 x 80 x 75 cm
Statusi i montimit: Vetë montim

Buy with IuteCredit Compare

Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

Ngjyra: OAK
Përmasat: 140 x 80 x 75 cm
Statusi i montimit: Vetë montim

Additional information

Dimensions 140 × 80 × 75 cm
AlbanianEnglish

Main Menu