Tavoline Ngrenie PABLO 160X90 Oak

Buy with IuteCredit starting from 2060 Leke monthly.

26,900 Leke41,400 Leke

low in stock!

Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

Ngjyra: OAK
Përmasat: 160 x 90 x 75 cm
Statusi i montimit: Vetë montim

Buy with IuteCredit Compare

Dizajni i thjeshtë i tryezës së ngrënies PABLO me linja të reduktuara do të kompletojë dhomën tuaj të ngrënies. Për shkak të dimensioneve të saj, do të përshtatet lehtësisht në çdo dhomë, dhe pamja e saj nuk do të lërë askënd pa e komentuar.

Ngjyra: OAK
Përmasat: 160 x 90 x 75 cm
Statusi i montimit: Vetë montim

Additional information

Dimensions 160 × 90 × 75 cm
AlbanianEnglish

Main Menu