Tavolinë ngrënie Ema

32,136 Leke40,170 Leke

low in stock!

Tavolinë strukturë metalike me xham të temperuar. Ofron dhe opsionin me hapje!

Compare

Additional information

Material

Dhoma

Përmasat

80 x 120cm e mbyllur
80 x 180cm e hapur

Main Menu