Tavolinë ngrënie Aris

out of stock!

Tavolinë ngrënie praktike me xham të temperuar dhe strukturë metalike!

Compare

Additional information

Ngjyrat

Material

,

Dhoma

Përmasat

90x90cm e mbyllur
90x180cm e hapur

Main Menu