Lekundese, ROCK’N RELAX XXI , Camel

Bli me IuteCredit duke filluar nga 520 Leke ne Muaj.

13,900 Leke25,900 Leke

low in stock!

Kufiri i peshës 9 kg
Kornizë alumini
Baza e aluminit e përfunduar me jastëkë gome
Sistemi i palosjes së lehtë i përfunduar me sedilje të ndashme
Furnizimi me energji elektrike ose baterie
Rrip me 5 pika sigurie
5 shpejtësi rrotullimi
12 melodi me volum të rregullueshëm
Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
Porta USB, – aftësia për të luajtur muzikën tuaj
Përfshihet telekomanda
Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
Sedilje e butë e konturuar me jastëk të ndashëm
Të përfshira lodra prej pelushi

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691957305 Categories: ,

Rock ‘n relax është një lëkundëse elektronike. Ka 5 shpejtësi rrotullimi me lëvizje lëkundëse, 12 melodi me volum të rregullueshëm, si dhe një portë USB që ju lejon të luani ninullat e preferuara të bebeve.

Kufiri i peshës 9 kg
Kornizë alumini
Baza e aluminit e përfunduar me jastëkë gome
Sistemi i palosjes së lehtë i përfunduar me sedilje të ndashme
Furnizimi me energji elektrike ose baterie
Rrip me 5 pika sigurie
5 shpejtësi rrotullimi
12 melodi me volum të rregullueshëm
Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
Porta USB, – aftësia për të luajtur muzikën tuaj
Përfshihet telekomanda
Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
Sedilje e butë e konturuar me jastëk të ndashëm
Të përfshira lodra prej pelushi

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
Vendi: 50/53/73

Pesha: 3.5 kg

AlbanianEnglish

Main Menu