Lekundese, SWING XXI, Grey

Bli me IuteCredit duke filluar nga 240 Leke ne Muaj.

6,390 Leke16,900 Leke

low in stock!

Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
Ndërtim alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë
Mundësuar nga bateritë 4xAAA
Kabllo USB i përfshirë
Gjatësia e kabllit 1.5 m
Rrip sigurie me 5 pika lidhje
Rregullimi i rripit me 3 hapa
Mbulesa e rripit me sfungjer
4 këmbë që nuk rrëshqasin
Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
Muzikë qetësuese e ngarkuar
Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
5 shpejtësi rrotullimi
Shirit koke i ndashem
2 maskota të ndashme
Jastëk i lëvizshëm
Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
Në përputhje me EN 16232: 2013 + A1: 2018

Bli me IuteCredit
SKU: 5901691957350 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Për fëmijët deri në 6 muaj dhe me peshë deri në 9 kg. 5 shpejtësi lëkundjeje, melodi të integruara, funksione të kohëmatësit: 8, 15, 30 minuta. Lëvizja mund të lidhet nëpërmjet një kablloje USB ose nëpërmjet fuqisë së baterisë.

Projektuar për fëmijë deri në 6 muaj dhe me peshë 9 kg
Ndërtim alumini i qëndrueshëm dhe i lehtë
Mundësuar nga bateritë 4xAAA
Kabllo USB i përfshirë
Gjatësia e kabllit 1.5 m
Rrip sigurie me 5 pika lidhje
Rregullimi i rripit me 3 hapa
Mbulesa e rripit me sfungjer
4 këmbë që nuk rrëshqasin
Pozicioni i palëvizshëm i bllokimit të lehtë
Muzikë qetësuese e ngarkuar
Kohëmatësi – 3 programe lëkundëse (8,15,30min)
5 shpejtësi rrotullimi
Shirit koke i ndashem
2 maskota të ndashme
Jastëk i lëvizshëm
Tapiceri prej pelushi me prekje të butë
Në përputhje me EN 16232: 2013 + A1: 2018

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 13x62x78
E shpalosur: 55x62x72,5
Vendi: 80 x 40

Pesha: 3.2 kg

Main Menu