Rrethore per ecje, WALK’N PUSH, Red

Bli me IuteCredit duke filluar nga 220 Leke ne Muaj.

5,990 Leke10,900 Leke

low in stock!

Karakteristikat kryesore të Walk’n’push
Walkeri për djem dhe vajza është projektuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 12 kg
Pajisja ndihmon me qëndrueshmëri gjatë ecjes
Rrotulla rrotulluese për lëvizje të mirë në hapësirë, mbrojtje nga gërvishtjet e dyshemesë
Me 2 lodra rrotulluese dhe 2 rrëshqitëse dhe një panel multimedial
Meloditë e para-ngarkuara që aktivizohen kur shtypni një nga tre butonat
Ndenjëse e rehatshme me tapiceri tekstili që mirëmbahet lehtë

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691957053 Categories: ,

Karakteristikat kryesore të Walk’n’push
Walkeri për djem dhe vajza është projektuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 12 kg
Pajisja ndihmon me qëndrueshmëri gjatë ecjes
Rrotulla rrotulluese për lëvizje të mirë në hapësirë, mbrojtje nga gërvishtjet e dyshemesë
Me 2 lodra rrotulluese dhe 2 rrëshqitëse dhe një panel multimedial
Meloditë e para-ngarkuara që aktivizohen kur shtypni një nga tre butonat
Ndenjëse e rehatshme me tapiceri tekstili që mirëmbahet lehtë

Dimensionet e strukturës së çmontuar:
62 × 51 × 76 cm

Dimensionet e strukturës së montuar:
62 × 24 × 76 cm

Dimensionet e sediljeve:
25 × 25 × 25 cm

Pesha e Walkerit:
3.7 kg

AlbanianEnglish

Main Menu