Karrike ushqimi, ICON, Pink

Bli me IuteCredit duke filluar nga 590 Leke ne Muaj.

15,900 Leke28,900 Leke

low in stock!

Karrigia e ushqimit është e qëndrueshme dhe e sigurt me një dizajn modern. E destinuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç (deri në 15 kg).

Mbulesa prej lëkure ekologjike cilësore
Pozicioni i sediljes me rregullim me 5 pika
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme me 3 pika
Rregullimi i lartësisë së sediljes
Tabaka e heqshme me dy pozicione
Rrotat e përparme
Shporta e magazinimit
Kornizë alumini

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 55/91/50 cm
E shpalosur: 55/108/80 cm

Pesha: 10.5 kg

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691955493 Categories: ,

Karrigia e ushqimit është e qëndrueshme dhe e sigurt me një dizajn modern. E destinuar për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç (deri në 15 kg).

Mbulesa prej lëkure ekologjike cilësore
Pozicioni i sediljes me rregullim me 5 pika
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme me 3 pika
Rregullimi i lartësisë së sediljes
Tabaka e heqshme me dy pozicione
Rrotat e përparme
Shporta e magazinimit
Kornizë alumini

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 55/91/50 cm
E shpalosur: 55/108/80 cm

Pesha: 10.5 kg

AlbanianEnglish

Main Menu