Karroce femijesh, CROXX XVII, Purple

Bli me IuteCredit duke filluar nga 670 Leke ne Muaj.

17,900 Leke32,900 Leke

low in stock!

Karrocë moderne me kornizë alumini e punuar me dy lloje pëlhure. Rrotat e përparme dhe ndërtimi i lehtë japin lëvizshmëri të qetë. Mbulesa me shumë qëllime dhe funksione të tjera të dobishme e bëjnë atë një paketë të shkëlqyer për të gjitha rastet.

Kornizë alumini
Rripa sigurie me 5 pika
Rregullimi i mbështetëses së këmbës
Kapelë me shumë qëllime
Mbështetësja e rregullueshme
Rrotat e përparme rrotulluese/mbyllëse
Amortizim para/prapa
Mbulesa këmbësh
Palosje automatike e karroces

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691954441 Categories: ,

Karrocë moderne me kornizë alumini e punuar me dy lloje pëlhure. Rrotat e përparme dhe ndërtimi i lehtë japin lëvizshmëri të qetë. Mbulesa me shumë qëllime dhe funksione të tjera të dobishme e bëjnë atë një paketë të shkëlqyer për të gjitha rastet.

Kornizë alumini
Rripa sigurie me 5 pika
Rregullimi i mbështetëses së këmbës
Kapelë me shumë qëllime
Mbështetësja e rregullueshme
Rrotat e përparme rrotulluese/mbyllëse
Amortizim para/prapa
Mbulesa këmbësh
Palosje automatike e karroces

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 43/43/107 cm
E shpalosur: 51/110/80 cm
Ndenjësja: 32/46/37 cm

Pesha: 8.8 kg

Madhësia e rrotave:
Mbrapa: 14,5 cm
Përpara: 14,5 cm

AlbanianEnglish

Main Menu