Karroce femijesh, RAPID UNIQUE, Ashy

Bli me IuteCredit duke filluar nga 590 Leke ne Muaj.

15,900 Leke28,900 Leke

low in stock!

Rrotat e përparme rrotulluese/mbyllëse
Amortizim para/prapa
Frena të pasme
Rregullimi i mbështetëses së këmbës
Shiriti i përparmë i lëvizshëm
Dorezë e rregullueshme
Kapelë me shumë qëllime
Rripa me magnet
Rripa sigurie me 5 pika
Mbajtëse filxhani
Shportë magazinimi me akses të lehtë
Mekanizëm i thjeshtë i palosjes
Përfshirë mbulesë shiu dhe mbulesë këmbësh

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691955042 Categories: ,

Rrotat e përparme rrotulluese/mbyllëse
Amortizim para/prapa
Frena të pasme
Rregullimi i mbështetëses së këmbës
Shiriti i përparmë i lëvizshëm
Dorezë e rregullueshme
Kapelë me shumë qëllime
Rripa me magnet
Rripa sigurie me 5 pika
Mbajtëse filxhani
Shportë magazinimi me akses të lehtë
Mekanizëm i thjeshtë i palosjes
Përfshirë mbulesë shiu dhe mbulesë këmbësh

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 50/29/92 cm
E shpalosur: 50/108/78 cm
Ndenjësja: 34/44/36 cm

Pesha: 9.90 kg

Madhësia e rrotave:
Mbrapa: 19 cm
Përpara: 16,5 cm

AlbanianEnglish

Main Menu