Karroce femijesh, SMART 2.0, Black

Bli me IuteCredit duke filluar nga 740 Leke ne Muaj.

19,900 Leke35,900 Leke

low in stock!

Kapelë me shumë qëllime
Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
Mbulesa këmbësh
Dritarja Pekaboo e tejdukshme
Rrotat me shkumë me gërryerje të ulët
Kapela e zgjatur me ventilim
Rripa me 5 pika sigurie
Sistemi i palosshëm i përshtatshëm dhe i thjeshtë

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691957275 Categories: ,

Kapelë me shumë qëllime
Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
Mbulesa këmbësh
Dritarja Pekaboo e tejdukshme
Rrotat me shkumë me gërryerje të ulët
Kapela e zgjatur me ventilim
Rripa me 5 pika sigurie
Sistemi i palosshëm i përshtatshëm dhe i thjeshtë

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
Palosur: 51/42/69
Shpaloset: 51/110/83
Vendi: 32/43/22

Pesha: 10 kg

Madhësia e rrotave:
Mbrapa: 16 cm
Përpara: 16 cm

AlbanianEnglish

Main Menu