Karroce femijesh, STINGER XXI , Beige

Bli me IuteCredit duke filluar nga 850 Leke ne Muaj.

22,900 Leke41,900 Leke

low in stock!

• Pesha maksimale 22 kg
• Materiale me cilësi të lartë
• Kornizë alumini
• Inserte lëkure
• Rrotat me shkumë me gërryerje të ulët
• Sistem i përshtatshëm dhe i thjeshtë i palosjes
• Përmasa kompakte kur paloset
• Mbajtëse filxhani
• Mbulesë e këmbëve
• Rripat e sigurimit me 5 pika
• Amortizim i rrotave të përparme
• Amortizim i rrotave të pasme
• Frena e rrotës së pasme
• Kapelë e zgjatur me ventilim – rrjetë kundër mushkonjave
• Dritarja Pekaboo
• Rripa magnetike
• Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
• Barrierë sigurie 360˚
• Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
• Shportë e gjerë e thellë
• Ngjyrat: Bezhë, E zezë
• Përputhet me EN 1888: 2018

Bli me IuteCredit Compare
SKU: 5901691957145 Categories: ,

• Pesha maksimale 22 kg
• Materiale me cilësi të lartë
• Kornizë alumini
• Inserte lëkure
• Rrotat me shkumë me gërryerje të ulët
• Sistem i përshtatshëm dhe i thjeshtë i palosjes
• Përmasa kompakte kur paloset
• Mbajtëse filxhani
• Mbulesë e këmbëve
• Rripat e sigurimit me 5 pika
• Amortizim i rrotave të përparme
• Amortizim i rrotave të pasme
• Frena e rrotës së pasme
• Kapelë e zgjatur me ventilim – rrjetë kundër mushkonjave
• Dritarja Pekaboo
• Rripa magnetike
• Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
• Barrierë sigurie 360˚
• Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
• Shportë e gjerë e thellë
• Ngjyrat: Bezhë, E zezë
• Përputhet me EN 1888: 2018

Dimensionet (gjerësia / lartësia / thellësia cm):
E palosur: 56/36/76
Shpallur: 56/103/93
Vendi: 38/23/48

Pesha: 10 kg

Madhësia e rrotave:
Mbrapa: 23 cm
Përpara: 16,5 cm

AlbanianEnglish

Main Menu