Tren loder

Bli me IuteCredit duke filluar nga 190 Leke ne Muaj.

1,110 Leke2,790 Leke

low in stock!

Lodra multifunksionale dhe kreative.
Material prej druri.
Mosha: 3+ vjec

Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

SKU: 6927003580053 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Lodra multifunksionale dhe kreative.
Material prej druri.
Mosha: 3+ vjec

Transporti: Tirane-150 Lekë / Rrethe-250 Lekë

Main Menu