Raft DIOR Grey

out of stock!

Produkti është krijuar në përputhje me tendencat moderne, për prodhimin e saj, dizenjatorët kanë zgjedhur materiale praktike dhe të qëndrueshme, në sajë të cilave raft do të mbetet në gjendje të shkëlqyer për një kohë të gjatë. Raftet janë bërë prej polipropileni të qëndrueshëm dhe MDF, i cili konsiderohet të jetë një material i besueshëm dhe i qëndrueshëm ndaj konsumit, më i mirë se disa lloje të drurit natyror.

 

Compare
SKU: N003017 Categories: ,

Additional information

Material

,

Dhoma

,

Përmasat

Lartësia: 170 cm Gjerësia: 100 cm Thellësia: 40 cm

Main Menu