Kend IZZY Dark Grey

40,560 Leke64,000 Leke

in stock!

•Me kontenitor
•Lehtësht i pastrueshëm
•Mbulesa që hiqen
•Mund të hapet dhe kthehet në krevat!

Compare
SKU: N003240 Categories: , , ,

Additional information

Ngjyrat

Material

Dhoma

Përmasat

220x150cm

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu