Krevat ELESA

out of stock!

Permasa: 180*210 cm
Pjesa e mbeshtetses me sfyngjer material velvet, dhe qe hiqet.
Struktura metalike.

Compare
SKU: N003531 Categories: , , ,

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu