Raft Klik

23,350 Leke

low in stock!

Librat, revistat, lodrat e fëmijëve, pajisje të ndryshme higjienike dhe kozmetike, pajisje dhe sende dekorative mund të futen në raftet e sirtareve. Raftet janë bërë nga polipropileni, një material praktik, i qëndrueshëm ndaj konsumit dhe i qëndrueshëm që është në gjendje të përballojë peshën e rëndë. Këmbët e rafteve janë bërë nga MDF, ky material ka fituar popullaritet të madh për shkak të forcës së saj të lartë dhe rezistencës ndaj faktorëve të jashtëm.

Compare

Additional information

Material

,

Dhoma

,

Përmasat

Lartësia: 164 cm
Gjerësia: 100 cm
Thellësia: 41 cm

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu