Tapet ARTIK White

19,828 Leke39,680 Leke

in stock!

Compare
SKU: N003827 Categories: , , ,

Turkez, ndermjet blusë, jeshiles së freskët dhe të bardhes së paster.
Kjo ngjyrë shton mjatë vlera në ambjentin tuaj, pasi neutralizon
dhe jep energji pozitive.
Vjen në përmasa: 160*230cm
85% Material leshi & 15% Poliester
Orgjina: India
Punimi: Punim me dorë

Additional information

Weight 15 kg
Dimensions 230 × 160 cm

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu