Tapet MAXIMA Blue

14,868 Leke29,760 Leke

in stock!

Compare

Smoke Blue
Blu e sfumuar, e ngjashme me ngjyrën e kobaltit.
Perfekte për dhomat e ngrënies, dhe mund ta përshasni me ngjyrat e drurit.

Material: Mikrofibra sintetike
Permasa: 160*230cm
Emri: Maxima
Orgjina: India
Punim dore

Additional information

Weight 16 kg
Dimensions 230 × 160 cm

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu