Tapet RUSTON Grey

24,788 Leke49,600 Leke

in stock!

Compare
SKU: N003837 Categories: , ,

Ngjura e muzgut me shkëlqim minimal të qiellit të natës,
ose mund të mendohet si pjesa më e errët e muzgut të mbrëmjes.
Qielli ka shumë ngjyra në këtë kohë, të tilla si portokalli dhe të kuqe.
Material: 60% material i leshtë, 40% poliestër
Permasa: 160*230cm

Additional information

Përmasat

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu