Tavolinë Vergine

low in stock!

Tavolinë e hollë me material druri dhe këmbë metalike dhe kosh për të vendosur aksesorë të ndryshëm.

Compare
Categories: ,

Additional information

Ngjyrat

Material

,

Dhoma

Monedha (Lek)

Monedha (EU)

Main Menu