Tapet ALBEROBELLO

Bli me IuteCredit duke filluar nga 630 Leke ne Muaj.

16,900 Leke39,680 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit Compare

Material: Fibra natyrale pambuku dhe mendafsh i ricikluar
Emri: Alberobello
Orgjina: India

Ngjyrë kafe ne bazë,
e mbuluar me vija kafe të errta dhe në ngjyrë të zezë.
Janë ekzemplarë të veçantë punuar me dorë.

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm
Dhoma

Përmasa

"230*160cm"

AlbanianEnglish

Main Menu