Tapet ANTAS Blue

21,900 Leke49,600 Leke

in stock!

Compare

Gurët në varg të ngjyrës blu po bëhen gjithnjë e më të zakonshme dhe të kërkuara.
Blu është një ngjyrë prej guri që e gjeni në përditshmëri.
Guri blu më i zakonshëm është një safir, megjithatë, ngjyra e thellë blu mund të gjendet edhe në gurë të çmuar të tjerë si Kyanite, Lapis Lazuli dhe Zirkon.

Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Additional information

Weight 16.5 kg
Dimensions 230 × 160 cm

Main Menu