Tapet Artik Grey

Bli me IuteCredit duke filluar nga 440 Leke ne Muaj.

11,920 Leke39,680 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Kominim i reflekseve te perlës, e bardhë në gri.
Ngjyra neutrale që japin efekt relaksues, i butë, i pastër në dizajn
dhe u jep elegancë ambjentit tuaj.
Në përmasa: 160*230cm
85% Material leshi & 15% Poliester

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu