Tapet ARTIK White

Bli me IuteCredit duke filluar nga 410 Leke ne Muaj.

11,120 Leke39,680 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Turkez, ndermjet blusë, jeshiles së freskët dhe të bardhes së paster.
Kjo ngjyrë shton mjatë vlera në ambjentin tuaj, pasi neutralizon
dhe jep energji pozitive.
Vjen në përmasa: 160*230cm
85% Material leshi & 15% Poliester
Orgjina: India
Punimi: Punim me dorë

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu