Tapet BOLGAR Red

Bli me IuteCredit duke filluar nga 710 Leke ne Muaj.

19,120 Leke59,510 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

E kuqe e zbehtë, me tonalitete të forta dhe përzierje nuancash.
E përzgjedhura e këtij viti, pasi përban shumë elementë tokësorë duke i dhënë shtëpisë tuaj ngrohtësi dhe elegancë.

Material: 100% Viskozë
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16.5 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu