Tapet CALVIN Rose

Bli me IuteCredit duke filluar nga 590 Leke ne Muaj.

15,920 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ngjyrat e mrekullueshme  të vitit 2019 Ash Rose të frymëzuara nga Pantone.
Pantone e përshkruan këtë ngjyrë si një rozë të sofistikuar, por tokësore dhe të heshtur, me një ngjyrim më të bazuar.

Material: 57% Material i leshte, 37% Polistër 6% fibra te ndryshme
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu