Tapet CALVIN Blue

Bli me IuteCredit duke filluar nga 590 Leke ne Muaj.

15,920 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Mbartja e simbolikës blu të shoqëruar  me hije të errëta të blu, marina përcjell rëndësi,
besim, fuqi dhe autoritet, si dhe inteligjencë, stabilitet, unitet dhe konservatorizëm.
Si e zeza, ajo mbart një ndjenjë elegance dhe sofistikimi.

Material: 80% Material i leshte, 20% Polistër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16.5 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu