Tapet CAVINO Grey

Bli me IuteCredit duke filluar nga 620 Leke ne Muaj.

16,720 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Përmendni fjalën fildishë dhe ju vijnë në ngjyra si perla, opalina, qumështi i bardhë dhe copat e satenit.
Të gjitha këto janë hije të një ngjyre fildishi. Dallimi midis fildishit të elefantit dhe detit është që kjo e fundit është pak jashtë ngjyrave të bardha me tendencë drejt të verdhës.
Përdoret gjithashtu për të përshkruar karakteristikat e kozmetikës së trupit. Një kozmetikë e fildishtë është ajo që nuk ka ngjyrë artificiale dhe aromë.

Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16.5 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu