Tapet CAVINO Smoke Grey

21,900 Leke49,600 Leke

in stock!

Compare

Ngjyrë kafe ne bazë,
e mbuluar me vija kafe të errta dhe në ngjyrë të zezë.
Janë ekzemplarë të veçantë punuar me dorë.

Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Additional information

Weight 16.5 kg
Dimensions 230 × 160 cm

Main Menu