Tapet GLABE Blue

Bli me IuteCredit duke filluar nga 530 Leke ne Muaj.

14,320 Leke39,680 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ndjenja neutrale, mashkullore e Pantone’s Dusk Blue i jep ndjesi qetësuese të ngjyrës. Autoriteti botëror për ngjyrën e ka cilësuar këtë ngjyrim të lezetshëm midis parashikimit të saj të pranverës dhe si një zgjedhje nostalgjike, e besueshme.

Material: 75% Mendafsh Bambuje, 25% Polistër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16.5 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu