Tapet KALIX Grey

21,900 Leke49,600 Leke

in stock!

Compare

Grey Frost është një gri midtone, e ftohtë, dhe  e mbyllur. Është një ngjyrosje perfekte për një dhomë gjumi komode. Bashkojeni atë me zbukurime të dritës së bardhë ose ngjyra të lehta.

Material: 75% Mendafsh Bambuje, 25% Polistër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Additional information

Weight 16.5 kg
Dimensions 230 × 160 cm

Main Menu