Tapet MAXICO Cream

Bli me IuteCredit duke filluar nga 650 Leke ne Muaj.

17,520 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Cream Tan/ Tonalitete Bezhe
Ngjyrë e ngjashme bezhë dhe fildishi,  një ngjyrë neutrale, relaksuese dhe qetësuese,  ka njëtrajtësisht pastërti dhe butësi të ngjyrës së bardhë, por me një ton më të ngrohtë.
Fildishi përfaqëson qetësi dhe këndësi.
Ngjyra e fildishtë jep një ton të relaksuar dhe hijeshi ambjentit tuaj.

Material: 50% Material i leshtë dhe 50% Fibra rezistente sintetike
Emri: Maxico
Orgjina: India
Punuar me dorë

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu