Tapet MAXIMA Silver Blue

Bli me IuteCredit duke filluar nga 380 Leke ne Muaj.

10,320 Leke29,760 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Silver Blue/ Blu argjendi
Shkelqim i lehtë i blusë, ndriçim i argjendtë në blu kromatike
Karakterizohet nga ngjyrime të lehta, të pështatshme për dhoma ndenje dhe ngrënie.

Material: Mikrofibra sintetike
Permasa: 160*230cm
Emri: Maxima
Orgjina: India
Punim dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu