Tapet MAXIMA Smoke Blue

Bli me IuteCredit duke filluar nga 320 Leke ne Muaj.

8,720 Leke29,760 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Blue Rust
Ngjyra është çeliku ose argjendi gri në të zezë
në disa forma dhe e kuqe në kafe në forma tokësore.
Ndonjëherë i njollosur me ngjyra të ngrohta që quhen Turgite.

Material: Mikrofibra sintetike
Permasa: 160*230cm
Emri: Maxima
Orgjina: India
Punim dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 16 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu