Tapet MILTON Grey

Bli me IuteCredit duke filluar nga 440 Leke ne Muaj.

11,920 Leke39,680 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Mirage gri. Një jeshile e nënvlerësuar me tone gri, mirazhi gri fton relaksim dhe qetësi.
E përkryer për shndërrimin e një dhoma gjumi ose banjoje në një vend të shenjtë të qetë.

Material: 100% Mikrofiber sintetike
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu