Tapet NORDIC Brown

Bli me IuteCredit duke filluar nga 500 Leke ne Muaj.

13,520 Leke39,680 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Teal është një përzierje e kaltër dhe jeshile.
Mund të përzihet me të bardhë për ta bërë më të lehtë
ose me gri për ta bërë atë më të errët.
Në pjesën më të ndritshme të saj, ka një sipërmarrje
të verdhë dhe është shumë afër me bruz, dhe në pjesën më të heshtur,
i ngjan më shumë një shtresë jeshile.

Material: 80% material i leshte, 20% Polistër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu