Tapet RIZIN Grey

Bli me IuteCredit duke filluar nga 530 Leke ne Muaj.

14,320 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Dallimi midis ngjyrës së kremës dhe ngjyrës së fildishtë është kryesisht  semantike.
Dallimi kryesor midis fildishit kundër kremës është në ngjyrën e verdhë delikate që gjendet në secilën ngjyrë.

Material: 80% material i leshte, 20% Polistër
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu