Tapet RODERICK Silver

Bli me IuteCredit duke filluar nga 620 Leke ne Muaj.

16,720 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Argjendi, ngjyra e pasurive e rafinuar metalike, e dalluar, ka veti të ftohta si gri, por është më argëtuese,
e gjallë dhe lozonjare. Argjendi me ngjyra shoqërohet me kuptimet e industriale, të hijshme,
të teknologjisë së lartë dhe moderne, si dhe me zbukurime, glamourous, të këndshme, të sofistikuara dhe elegante.

Material: 57% Material i leshte, 37% Polistër 6% fibra te ndryshme
Permasa: 160*230cm
Orgjina: India
Te punuara me dore

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Peshë 15 kg
Përmasa 230 × 160 cm

Main Menu