Tapet RUSTON Grey

Bli me IuteCredit duke filluar nga 560 Leke ne Muaj.

15,120 Leke49,600 Leke

low in stock!

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Ngjura e muzgut me shkëlqim minimal të qiellit të natës,
ose mund të mendohet si pjesa më e errët e muzgut të mbrëmjes.
Qielli ka shumë ngjyra në këtë kohë, të tilla si portokalli dhe të kuqe.
Material: 60% material i leshtë, 40% poliestër
Permasa: 160*230cm

Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë

Informacion shtesë

Përmasat

Main Menu