Divan Salemo

Bli me IuteCredit duke filluar nga 590 Leke ne Muaj.

15,920 Leke32,900 Leke

low in stock!

Forma moderne dhe e thjeshtë, komoditeti dhe cilësia e lartë janë avantazhet kryesore të divanit Salemo me 2 vende. Struktura që imiton ratanin i rrit vlerat estetike të produktit. Mobiliet mund të pastrohen dhe të montohen me lehtësi dhe janë rezistente ndaj kushteve të vështira të motit.

Përmasat: 133 x 67 x 76 cm

Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 30 cm

Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

Bli me IuteCredit
SKU: 3253921808027 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Forma moderne dhe e thjeshtë, komoditeti dhe cilësia e lartë janë avantazhet kryesore të divanit Salemo me 2 vende. Struktura që imiton ratanin i rrit vlerat estetike të produktit. Mobiliet mund të pastrohen dhe të montohen me lehtësi dhe janë rezistente ndaj kushteve të vështira të motit.

Përmasat: 133 x 67 x 76 cm

Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 30 cm

Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

Main Menu