Set Corfu, Brown

Bli me IuteCredit duke filluar nga 680 Leke ne Muaj.

18,320 Leke34,900 Leke

low in stock!

Bukuri dhe elegance në një paketë. Forma kompakte e struktures dhe dimesionet optimale te setit do te lejon arredimin hapsirave te vogla te kopshteve dhe ballkoneve. Seti përbehet nga një tryezë dhe dy karrige me mbështetëse të butë. Eleganca, komoditeti dhe ergonomia janë garanci për kënaqesi dhe relaks në ajër te pastër.  Montimi dhe pastrimi I thjeshtë janë perparesi shtesë e këtyre mobiljeve.

Përmasat:
Karrige (x2): 75 x 70 x 79 cm
Tavolina: 77 x 57 x 42 cm

Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 42 cm

Transporti:  Tiranë-800 Lekë / Rrethe-1000 Lekë

Bli me IuteCredit
SKU: 3253929119125 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Bukuri dhe elegance në një paketë. Forma kompakte e struktures dhe dimesionet optimale te setit do te lejon arredimin hapsirave te vogla te kopshteve dhe ballkoneve. Seti përbehet nga një tryezë dhe dy karrige me mbështetëse të butë. Eleganca, komoditeti dhe ergonomia janë garanci për kënaqesi dhe relaks në ajër te pastër.  Montimi dhe pastrimi I thjeshtë janë perparesi shtesë e këtyre mobiljeve.

Përmasat:
Karrige (x2): 75 x 70 x 79 cm
Tavolina: 77 x 57 x 42 cm

Dimensionet e paketimit: 120 x 80 x 42 cm

Transporti:  Tiranë-800 Lekë / Rrethe-1000 Lekë

Main Menu