Set Emily Balcony

Bli me IuteCredit duke filluar nga 500 Leke ne Muaj.

13,520 Leke29,900 Leke

low in stock!

Uluni dhe relaksohuni falë formës ergonomike të setit Emily. Në set përfshihen 2 karrige dhe tavolina e kafesë.
Lehtë për t’u pastruar dhe rezistente ndaj motit të keq dhe UV.

Përmasat:
Karrige (x2): 68 x 64 x 75 cm
Tavolina: 47 x 65 x 42 cm

Transporti:  Tiranë-400 Lekë / Rrethe-500 Lekë

Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Uluni dhe relaksohuni falë formës ergonomike të setit Emily. Në set përfshihen 2 karrige dhe tavolina e kafesë.
Lehtë për t’u pastruar dhe rezistente ndaj motit të keq dhe UV.

Përmasat:
Karrige (x2): 68 x 64 x 75 cm
Tavolina: 47 x 65 x 42 cm

Transporti:  Tiranë-400 Lekë / Rrethe-500 Lekë

Main Menu