Set Rosario

Bli me IuteCredit duke filluar nga 500 Leke ne Muaj.

13,520 Leke26,900 Leke

low in stock!

Seti ROSARIO përshtatet në mënyrë ideale në hapsirat e vogla të ballkoneve dhe kopshteve private. I lehtë për t’u pastruar dhe rezistent ndaj motit të keq dhe rrezeve UV.

Përmasat:
Karrige (x2): 62 x 60 x 89 cm
Tavolina: 59 x 59 x 43 cm

Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

Bli me IuteCredit
SKU: 8711245129426 Categories: ,

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

Seti klasik dhe funksional ROSARIO është i përbërë nga dy kolltuqe të profilizuar dhe një tavolinë portative. Për setin është përdorur material i lehtë polipropileni dhe pavarsishte përmasave të tij kompakte garanton komoditet të larte në përdorim. Sistemi tejet i thjeshtë i hapjes dhe palosjes së mobiljes dhe siperfaqja e lehtë për tu mirëmbajtur bëjnë të mundur, qe seti ROSARIO përshtatet në mënyrë ideale në hapsirat e vogla të ballkoneve dhe kopshteve private.

Përmasat:
Karrige (x2): 62 x 60 x 89 cm
Tavolina: 59 x 59 x 43 cm

Dimensionet e paketimit: 60 x 80 x 50 cm

Transporti:  Tiranë-600 Lekë / Rrethe-800 Lekë

Main Menu