Tavoline Kompakt Novacentro 60x60cm

Bli me IuteCredit duke filluar nga 330 Leke ne Muaj.

8,980 Leke12,900 Leke

low in stock!

Bazament HALI me lartësi standarde 72cm. Material gize.

Suprinë Kompakt Novacentro 60x60cm.

Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

Bli me IuteCredit Compare
SKU: N003686 4509 Categories: ,

Bazament HALI me lartësi standarde 72cm. Material gize.

Suprinë Kompakt Novacentro 60x60cm.

Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

Informacion shtesë

Përmasa 60 × 60 × 72 cm
AlbanianEnglish

Main Menu