Tavoline Werzalit Brown 60x60cm

Bli me IuteCredit duke filluar nga 260 Leke ne Muaj.

6,980 Leke9,990 Leke

low in stock!

Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

Suprinë Werzalit Brown 60x60cm.

Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

Bli me IuteCredit Compare
SKU: N001348 4022 Categories: ,

Bazament DARIO me lartësi standarde 72cm. Material gize.

Suprinë Werzalit Brown 60x60cm.

Material i fortë shumë rezistent. E përshtatshme për ambjente të jashtme dhe të brendshme.

Transporti: Tiranë-300 Lekë / Rrethe-400 Lekë

Informacion shtesë

Përmasa 60 × 60 × 72 cm
AlbanianEnglish

Main Menu