Karrige zyre ONTARIO Black

Bli me IuteCredit duke filluar nga 220 Leke ne Muaj.

5,990 Leke8,990 Leke

low in stock!

  • Karrige zyre me rrota pa krahe
  • Ulëse dhe shpinore cope
Bli me IuteCredit

Produkti eshte i ri ne paketimin e tij origjinal.
Produkti qe ju do te blini eshte i njejte me ate qe ndodhet ne foto. 

Transporti:  Nepermjet Postes Private brenda 24-48 h

Pagesa: || || || CASH NE DOREZIM

  • Karrige zyre me rrota pa krahe
  • Ulëse dhe shpinore cope

Main Menu